top of page

 

Interesat de aplicabilitatea conceptelor Kanban, le-a implementat cu succes în Bitdefender, a validat căile de implementare prin colaborarea cu LeanKanban University, iar din 2013 susține instruiri și sesiuni de coaching pentru companiile care vor să își optimizeze procesele prin aplicarea instrumentelor Kanban.

 

Adrian Lupei
Project Manager and Software Engineering Manager at Bitdefender

 

Cu o pregătire teoretică şi experienţă practică temeinice în Management și Management de proiect, Simona a realizat numeroase programe de instruire şi perfecţionare în acest domeniu, completate cu servicii de consultanţă în România, Republica Cehă, Slovacia, Austria și Republica Moldova.

Simona Bonghez
Owner Colors in Projects
Managementul conflictelor

 

Workshop-ul are la bază un instrument pus la dispoziţia participanţilor (Strenght Development Inventory - SDI), un sistem versatil şi uşor de aplicat. Conţine un chestionar cu 20 de întrebări iar răspunsurile vă vor ajuta să vă poziţionați pe “harta” valorilor voastre motivaţionale. SDI este o resursă de cunoştinţe excelentă pentru că nu există răspunsuri 'corecte' sau 'greşite', sunt doar poziţionări pe un triunghi unicat care vor arăta ce vă motivează comportamentul în mod obişnuit şi cum se schimbă acest comportament în situaţii mai dificile sau de 'conflict'. 

 

Participarea la workshop vă va ajuta să:

 

  • Înţelegeţi şi să vă adaptaţi la situaţiile, emoţiile şi motivaţiile altora, 

  • Creşteţi gradul de conştientizare a propriilor reacţii,

  • Stabiliţi un climat de lucru favorabil la nivel individual şi la nivel de echipă, să construiţi relaţii productive,

  • Identificaţi factorii declanşatori pentru situaţii conflictuale,

  • Aplicaţi strategiile optime de managementul conflictelor.

 

 

Înscrieri aici.

Kanban în practică

 

“Stop starting and start finishing” – Acest moto descrie în câteva cuvinte avantajul major al metodei Kanban, metodă care va permite clienților noștri să folosească și – mai ales - să plătească un produs sau serviciu finalizat (cu adevărat :) ). Spre deosebire de alte metode invazive, metoda Kanban își propune îmbunătățirea graduală a proceselor curente din cadrul organizației, iar procesul de adopție al metodei este mult simplificat urmărindu-se identificarea surselor interne/externe de insatisfacție, analiza cererii vs capacitatea organizației, dar și identificarea procesului prin care trece informația de la idee/cerință până la validarea și livrarea către client.

 

Subiecte tratate în sesiunea de instruire:

 

  • Sistemul Kanban și tabla Kanban

  • Limitarea și ajustarea Work in Progress

  • Metrici/Diagrame precum Lead Time

  • Cumulative Flow Diagram, Control Chat

... și mult joc... :)

 

 

 

Înscrieri aici.

 

Workshop-uri 

 

Vă aşteptăm la două workshop-uri non-conformiste, incitante şi pline de bună dispoziţie!

  • Facebook Classic
bottom of page